top of page

FAQ

De antwoorden die je nodig hebt

KAN JE EEN FILTER AANSLUITEN OP JOUW STOCKTANK?

Uiteraard! Dit is heel gemakkelijk zelf te doen. Wij raden een filter aan die aangepast is aan de kubieke meter van jouw stocktank. Wij werken zelf met de zandfilterpomp van Intex maar vullen die niet met zand maar met glasparels. Wij kunnen ook de gaten voorboren voor u, indien u dit wenst.

WELKE COVER KAN JE OP JOUW STOCKTANK GEBRUIKEN?

Hier kan je kiezen voor een cover van intex aangepast aan de afmetingen van jouw stocktank. Uiteraard kunnen andere merken ook. Je kan zelfs thermische covers gebruiken.

WORDT HET METAAL WARM?

Als jouw stocktank gevuld is met water word deze nooit te warm.

WORDT HET WATER TE WARM?

Nee, zelf met een hittegolf blijft het aangenaam. Als je houdt van extra koud water kan je er altijd een zak ijs in gieten op die extra warme dagen.

HOE LAAT JE HET WATER UIT JOUW STOCKTANK?

Onze stocktanks (Tankkd an original hastings) hebben hiervoor een speciale afvoer die je gewoon opendraait met een tang en weg is dat water.

KAN EEN STOCKTANK ROESTEN ?

Dat kan op plaatsen waar er een eventuele beschadiging is. Het toevoegen van chloor kan de tank beschadigen. Daarom raden wij aan om voor de chloortabletten een vlotter te gebruiken, zodat de tabletten niet rechtstreeks in contact komen met het staal.

KAN JE JOUW STOCKTANK SCHILDEREN?

Ja dit kan! Je kan deze volledig pimpen zoals jij het wilt. Alleen gebruik je verf die geschikt is voor gegalvaniseerd metaal zoals leak seal verf. Volg de gebruiksaanwijzing goed zodat jouw stocktank goed is voorbereid alvorens te starten.

WAT DOE JE MET JOUW STOCKTANK IN DE WINTER?

1) Onze dealer in Amerika raad aan om deze gewoon gevuld te laten met water tijdens winter. Dan moet je gewoon de pomp laten draaien en onderhouden zoals je dit doet in de zomer. 
2) je laat al het water er uit , draait deze om en bedekt deze goed met een cover. 
3) als je veel plaats hebt , rol je deze binnen in een schuur of garage...

bottom of page